Το Youth Empowered είναι εδώ, εσύ? | Coca-Cola Journey

Το Youth Empowered είναι εδώ, εσύ? | Coca-Cola Journey

Το «Youth Empowered» εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον  και της Coca-Cola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας, με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται.

 

Από το 2015, έως και σήμερα, περίπου 7.000 νέοι έχουν συμμετάσχει στα προγράμματά μας που απευθύνονται σε νέους, όπως το πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας «Youth Empowered», τις Σχολές Επιχειρηματικότητας, αλλά και το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης «ReGeneration», μια πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub που υποστηρίζεται ενεργά, μεταξύ άλλων, από το Ίδρυμα της Coca‑Cola (Τhe Coca‑Cola Foundation) και την Coca‑Cola.

 

Το πρόγραμμα «Youth Empowered» υλοποιείται σε συνεργασία με φορείς, εταιρείες και οργανισμούς και με στρατηγικούς συνεργάτες, όπως, μεταξύ άλλων,το Kariera.gr, τη ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, τη Microsoft, το Γρηγόρη μικρογεύματα, τα МyMarket και άλλες εταιρείες και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον κοινό στόχο να δώσουμε σε νέους 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν τη θετική αλλαγή που επιθυμούν για τη ζωή τους!

 

Το πρόγραμμα έχει διακριθεί για τη σημαντική συμβολή του λαμβάνοντας σημαντικές  διακρίσεις, όπως το βραβείο Best CSR Program στα Corporate Affairs Excellence Awards, το 2018 και το βραβείο Special Award στα Corporate Affairs Excellence Awards, το 2018.

 

Βασικές και χρήσιμες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα “Youth Empowered” θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες που θα ενισχύσουν το βιογραφικό και τις γνώσεις τους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερες θέσεις εργασίας και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τις κερδίσουν!

 

Τι σού προσφέρει το πρόγραμμα.

 

1. Βασικές και χρήσιμες προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες.

Με τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα «Youth Empowered» θα αποκτήσεις βασικές δεξιότητες που θα ενισχύσουν το βιογραφικό και τις γνώσεις σου, ώστε να έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις περισσότερες θέσεις εργασίας και να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τις κερδίσεις!

 

2. Διδακτικό υλικό.

 Το διδακτικό υλικό καλύπτει ένα ευρύ πεδίο γνώσεων και είναι ωφέλιμο για όλους, ανεξαρτήτως προσόντων και εμπειρίας. Περιλαμβάνει τις ενότητες:

 • προσωπική κατανόηση και ανάπτυξη
 • αλληλεπίδραση και δικτύωση
 • επικοινωνιακές δεξιότητες
 • feedback
 • αποτελεσματική επικοινωνία
 • ψηφιακές δεξιότητες
 • project management
 • διαχείριση χρόνου
 • επιχειρηματικό σχεδιασμό
 • βασικές γνώσεις οικονομικών 
 • δεξιότητες πώλησης
 • δεξιότητες διαπραγμάτευσης

 

3. Καθοδήγηση από μέντορες στελέχη της αγοράς

Το πρόγραμμα «Youth Empowered», μέσα από τα live workshops και την πλατφόρμα e-learning, σού δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς με ένα σημαντικό δίκτυο μεντόρων, από έμπειρα και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς της  Coca‑Cola και της Coca‑Cola Τρία Έψιλον. Πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση, τόσο στον τομέα τους όσο και στην εξέλιξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων και των ομάδων τους.

Όλοι οι μέντορες είναι στη διάθεσή σου, για να μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία και τη γνώση τους, να σού δώσουν πρακτικές συμβουλές, να σε καθοδηγήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου. Η συζήτηση μαζί τους, θα σου είναι πραγματικά χρήσιμη στην εξέλιξή σου και θα σε βοηθήσει να πάρεις  πιο ολοκληρωμένες αποφάσεις για το επόμενο βήμα σου.

 

4. Δυνατότητες δικτύωσης.

Πολλοί νέοι έχουν προσόντα και γνώσεις, δεν έχουν όμως πρόσβαση στους σωστούς ανθρώπους και τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν εργασία. Το πρόγραμμα «Youth Empowered» θα σε φέρει σε επαφή με ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, εταιρειών και φορέων που θα σού προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες δικτύωσης και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προβάλλεις τις ικανότητές σου, στους κατάλληλους ανθρώπους.

 

Αν είσαι νέος ή νέα 18-30 χρονών, δες περισσότερα εδώ youthempowered.gr ή επικοινώνησε  μαζί μας στο youthempowered.gr@cchellenic.com