Star Wars Galaxy’s Edge, Η Coca-Cola ακόμη και στην άκρη του γαλαξία | Coca-Cola Greece

Star Wars Galaxy’s Edge, Η Coca-Cola ακόμη και στην άκρη του γαλαξία | Coca-Cola Greece

Σας υποσχεθήκαμε ότι μπορείτε να βρίσκετε την Coca-Cola παντού, με το άπλωμα ενός χεριού, και κρατάμε την υπόσχεσή μας. Φτάσαμε όσο πιο μακριά μπορείτε να φανταστείτε… στην άκρη του γαλαξία!

 Η Coca-Cola και η Disney σχεδίασαν μία σειρά από  φανταστικά μπουκάλια  Coca-Cola που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο θεματικό πάρκο Star Wars: Galaxy’s Edge, που ανοίγει τις πόρτες του, στις 31 Μάιου στη Disneyland, στο Anaheim της Καλιφόρνια και στις 29 Αυγούστου  στο Walt Disney World,  στο Ορλάντο.

Όσοι τυχεροί τα επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο των  Star Wars και να απολαύσουν τα «διαστημικά» αναψυκτικά μας Coca-Cola, Coca-Cola Light, Sprite και DASANI.

Είναι αλήθεια ότι κάθε χρόνο σχεδιάζουμε εκατοντάδες καινούργια προϊόντα, σε καινοτόμες συσκευασίες, για να σας δίνουμε την επιλογή εκείνη που ακριβώς χρειάζεστε, τη στιγμή που τη χρειάζεστε.

Με αυτά τα μπουκάλια όμως, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας!

 

 

Τα σφαιρικά αυτά μπουκάλια που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Star Wars: Galaxy’s Edge, ακολουθούν πιστά την αισθητική των Star Wars. Έχουν καμπύλες, επανασφραγιζόμενα καπάκια και τα εμπορικά σήματα είναι τυπωμένα σε σκουριασμένες ετικέτες στη γλώσσα Aurebesh, τη γραπτή γλώσσα που βλέπουμε στην ταινία.

«Όταν πλησιάσαμε για πρώτη φορά την Coca-Cola και μοιραστήκαμε μαζί της την ιδέα να… έρθει μαζί μας στον γαλαξία των Star Wars, αμέσως είδε την ευκαιρία να προσφέρει στους επισκέπτες των πάρκων τα ποτά και αναψυκτικά της, προσαρμόζοντάς τα  όμως, στο πνεύμα της αγαπημένης αυτής σειράς. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και σούπερ cool!» μας είπε ο  Scott Trowbridge της Walt Disney Imagineering. «Εδώ και 40 περίπου χρόνια ο κόσμος μας ζητούσε κάτι τέτοιο. Ήρθε ο καιρός η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα!» συνέχισε.

Το Star Wars: Galaxy’s Edge λοιπόν θα προσελκύει fans των Star Wars  και θα μας ξεναγήσει στον κόσμο τους, μέσα από συγκλονίστηκες εμπειρίες πολλών διαστάσεων και πολλών αισθήσεων, όπως  η πτήση με το Millennium Falcon ή ένα γρήγορο break για τσιμπολόγημα στην καντίνα του Οga, στον μακρινό πλανήτη Batuu. Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια, στο μεγαλύτερο, όλων των εποχών μονοθεματικό πάρκο, έχει σχεδιαστεί με εκπληκτική ακρίβεια και συνέπεια στην ταινία, ώστε να μεταδίδει το αυθεντικό κλίμα των Star Wars και να κάνει τους επισκέπτες να ζήσουν τις δικές τους  Star Wars περιπέτειες.

Η Coca-Cola  είναι ο πιο παλιός και στρατηγικός, εταιρικός συνεργάτης της Disney και των Disney Parks

Αυτή η φιλοσοφία καλύπτει και την εστίαση, σε όλο το μήκος των 14 εκταρίων που καλύπτει το πάρκο. Και αφού η Coca-Cola  είναι ο πιο παλιός και στρατηγικός, εταιρικός συνεργάτης της Disney και των Disney Parks, από την πρώτη μέρα που άνοιξε η Disneyland, το 1955 και το Walt Disney World, το 1971, δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

 

 

 

«Ο Walt Disney έλεγε ότι έχει πλάκα να κάνεις το αδύνατο» μας λέει η Susan Propp, Αντιπρόεδρος Strategic Partnerships Marketing της Coca-Cola. «Αυτή η μοναδική πρόκληση μας ενθουσίασε και μας έδωσε την ευκαιρία να συνδεθούμε με τους καταναλωτές μας…διαγαλαξιακά, με τον δικό μας, τον only-Coca-Cola-can-do τρόπο».

Από το Coca-Cola Refreshment Corner στην  Main Street της  Disneyland, στο Star Wars: Galaxy’s Edge

Αυτή η διαδικασία μας πήρε περισσότερα από τρία χρόνια. Δημιουργήσαμε δεκάδες πρωτότυπα, σε όλα τα δυνατά σχήματα και μεγέθη, και συνεργαστήκαμε με τη Walt Disney Imagineering και τη Lucasfilm Ltd. πριν καταλήξουμε στα σχέδια που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Star Wars: Galaxy’s Edge. Την πατέντα έχουν από κοινού η Coca-Cola και η Disney.  

Ο Matt Cooper, Associate Industrial Designer της Coca-Cola μάς εξήγησε: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία συσκευασία που θα έμοιαζε σαν μέρος διαστημόπλοιου των Star Wars και που ταυτόχρονα θα μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί για να απολαμβάνουν, ξανά και ξανά, οι καταναλωτές μας  το αγαπημένο τους αναψυκτικό».

 

 

Η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε  τη  γλώσσα Aurebesh στις ετικέτες μάς ήρθε μετά από μία επίσκεψη στα αρχεία της Coca-Cola, στην Ατλάντα, όταν οι σχεδιαστές της Walt Disney είδαν μία επιγραφή με το λογότυπό μας στην ιστορική Spencerian γραφή της, σε διάφορες γλώσσες. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί επάνω σε μία λευκή σελίδα και …ιδού το αποτέλεσμα!

Έχετε εντυπωσιαστεί όπως εμείς; Τότε, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και να είστε έτοιμοι για μετεπιβίβαση στον γαλαξία των Star Wars  και της Coca-Cola!