5 συλλεκτικά μπουκάλια Coca-Cola με ελληνικούς προορισμούς | Coca-Cola Greece

5 συλλεκτικά μπουκάλια Coca-Cola με ελληνικούς προορισμούς | Coca-Cola Greece

Τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι συνδεδεμένα με το απέραντο γαλάζιο, τα ηλιοβασιλέματα που σου κόβουν την ανάσα και τις αξέχαστες αναμνήσεις παρέα με τους αγαπημένους μας. Μετά την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη Θεσσαλονίκη, η Coca-Cola φέτος, τιμά άλλες δύο περιοχές της Ελλάδας, την Αθήνα και τα Δωδεκάνησα φέρνοντας στην οικογένεια της Coca-Cola δύο νέα συλλεκτικά μπουκάλια. Κάπως έτσι λοιπόν, μας καλεί να επισκεφτούμε και τους πέντε προορισμούς, να τους γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε τα μυστικά τους.

Για όσους επιλέγουν να παραμείνουν στην πόλη, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα δεν θα τους απογοητεύσουν. Η πρωτεύουσα, με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, είναι ιδανική για καλοκαιρινούς περιπάτους, παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola «ντυμένη» με σκηνές άρρηκτα συνδεδεμένες με την Αθήνα. Ο Παρθενώνας που δεσπόζει πάνω στον βράχο της Ακρόπολης, η αλλαγή φρουράς των ευζώνων έξω από το Μέγαρο της Βουλής, οι παραστάσεις στο ιστορικό Ηρώδειο, οι βόλτες γύρω από το συντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και νέες προσθήκες όπως η στέγη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν την πόλη να ξεχωρίζει.

Προτού βάλουμε πλώρη για τα νησιά μας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μία στάση στην Θεσσαλονίκη, την αρχόντισσα του Βορρά. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια καλοκαιρινή ποδηλατάδα στη νέα παραλία ή με μια βόλτα γύρω από τον εμβληματικό Λευκό Πύργο, την ροτόντα και τον πύργο του ΟΤΕ, απολαμβάνοντας κουλούρι Θεσσαλονίκης και μια παγωμένη  Coca-Cola.

Συνεχίζοντας, επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για τις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες. Το αγαπημένο μας αναψυκτικό «φοράει» τα αιγιαλίτικα γαλανόλευκα χρώματα που είναι παντοτινά χαραγμένα στην καρδιά μας. Με μια ματιά επανέρχονται στη μνήμη μας οι πολύχρωμες ψαρόβαρκες, οι ανεμόμυλοι στον ορίζοντα, οι βουκαμβίλιες που κοσμούν κάθε σπίτι, τα γαϊδουράκια, οι γλάροι και οι ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια με τα ζωγραφισμένα πλακόστρωτα.

Από εκεί, επιβάλλεται φυσικά, να βάλουμε πλώρη για την Κρήτη. Μια γουλιά από το συλλεκτικό κρητικό μπουκάλι αρκεί για να περιηγηθούμε στο νησί παρέα με μεγάλες φιγούρες της ελληνικής μυθολογίας. Να «μιλήσουμε» με τον Θησέα και την Αριάδνη πλάι στις κόκκινες κολώνες της Κνωσού, να θαυμάσουμε τα καμαραϊκά αγγεία που μαρτυρούν την ιστορία του Μινωικού πολιτισμού, να πετάξουμε ψηλά με τον Ίκαρο…

Το ταξίδι μας ολοκληρώνεται στα γραφικά Δωδεκάνησα. Σε αυτά, η Coca-Cola αφιερώνει το πιο πολύχρωμο μπουκάλι της συλλογής και μας οδηγεί σε ένα ταξίδι στην ιστορία και την παράδοση. Η φημισμένη τέχνη των σφουγγαράδων της Καλύμνου, το κάστρο της Ρόδου και οι γεμάτες χρώμα και ζωή χώρες των νησιών μας περιμένουν για εξερεύνηση.

Η Coca-Cola, ως Μεγάλος Χορηγός της διεθνούς καμπάνιας προβολής του Ελληνικού τουρισμού από το Marketing Greece, “OH MY GREECE | UNLOCK THE FEELING”, συμβάλλει στην προσπάθεια ανάδειξης της χώρας μας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Σκάναρε το QR code που θα βρεις στα συλλεκτικά μπουκάλια ή κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια ταξιδεύοντας στην Ελλάδα παρέα με τα συλλεκτικά μπουκάλια!