Με έπαθλο, κάθε μέρα, 500 ευρώ
για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ, σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2018 – Έντονα χρώματα και φρέσκα συστατικά, λαχταριστές συνταγές και μυρωδιές που ξυπνούν τις αισθήσεις, γεμίζουν την κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη και συνθέτουν το εντυπωσιακό σκηνικό για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Coca-Cola! Το αγαπημένο σας αναψυκτικό και ο διάσημος σεφ, σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό, διεκδικώντας καθημερινά 500 ευρώ για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ σε Ελλάδα ή Κύπρο!

Η Coca-Cola, το brand που είναι συνδεδεμένο με την απόλαυση του φαγητού, γεμίζει το καλάθι σας και σας δίνει ακόμα περισσότερες αφορμές να ετοιμάσετε τις πιο γευστικές συνταγές για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ, ο πρωταγωνιστής του, Άκης Πετρετζίκης, σας ενημερώνει για τον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό και σας προσκαλεί όλους να διεκδικήσετε καθημερινά 500 ευρώ για τα ψώνια του μήνα στο σούπερ-μάρκετ σε Ελλάδα ή Κύπρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πληκτρολογήσετε τον τυχερό κωδικό που κρύβεται κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος των προϊόντων στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού coca-cola.gr/food, και έτσι θα λάβετε συμμετοχή στην ηλεκτρονική κλήρωση.

Πάρτε μέρος στον πιο απολαυστικό διαγωνισμό, γεμίστε το καλάθι του σούπερ-μάρκετ με τα απαραίτητα συστατικά και ετοιμάστε τα πιο γευστικά πιάτα για την οικογένεια και τους φίλους σας, παρέα με το αγαπημένο σας αναψυκτικό. Κάθε γεύμα γίνεται ξεχωριστό με μια Coca-Cola!

Δείτε εδώ το νέο τηλεοπτικό σποτ!

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό:

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 19/02/2018 έως τις 30/04/2018. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι παρακάτω συσκευασίες.

Για την Ελλάδα, οι εξής Συσκευασίες, οι οποίες εκτός από τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος, θα έχουν και ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 1L, 1.5L, 6x330ml και 4x500ml (πολυσυσκευασίες) και Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light των 2x1L και 2x1.5L (πολυσυσκευασίες). Επίσης και η εξής Συσκευασία, η οποία δεν θα έχει ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό αλλά ενδέχεται να έχει κωδικό: Coca-Cola Zero χωρίς καφεΐνη των 6x330ml (πολυσυσκευασία).

Για την Κύπρο, οι εξής Συσκευασίες, οι οποίες εκτός από τον κωδικό κάτω από το καπάκι ή το δαχτυλίδι ανοίγματος, θα έχουν και ξεχωριστή ετικέτα που θα επικοινωνεί τον διαγωνισμό: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light,  Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια των 8x330ml (πολυσυσκευασία), Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light των 2L και 4x500ml (πολυσυσκευασία) και Coca-Cola, Coca-Cola Zero του 1L.

#TasteTheFeeling
#cocacolagreece

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/cocacolagr και το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com. Επίσης βρείτε μας στο LinkedIn, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.