Στα εκατοστά γενέθλια του διάσημου μπουκαλιού της  Coca-Cola, που έχει εμπνεύσει γενιές και γενιές, δημιουργήσαμε αυτά τα 14 τηλεοπτικά και ψηφιακά φιλμάκια, για να γιορτάσουμε 100 χρόνια δροσιάς και να μοιραστούμε την υπόσχεσή μας για το μέλλον. Καλή απόλαυση!

Μπαλόνια


Οι φυσαλίδες που ξεχύνονται από μία παγωμένη Coca-Cola αναδύονται μέσα από το μπουκάλι, σαν μικρά μπαλόνια που κάνουν την εμπειρία της απόλαυσης του αγαπημένου αναψυκτικού, μία ξεχωριστή εμπειρία που σε «ανεβάζει»!

Πύραυλος

Προσομοιάζεται το άνοιγμα ενός μπουκαλιού Coca-Cola  με την εκτόξευση ενός πυραύλου. Η φωνή από το «κοντρόλ» επιτείνει την προσμονή, μετρώντας αντίθετα «3…2…1… Καλωσήρθατε στην απόλαυση!»

Surfing

Οι θεατές μεταφέρονται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με ένα συναρπαστικό σερφάρισμα, πάνω στα κύματα… μόνο που βρίσκονται μέσα σε ένα μπουκάλι Coca-Cola!

Ρόλερ ΚόστερΑυτό το σποτάκι δανείζεται τους ήχους ενός ρόλερ κόστερ που βρίσκεται στην κορυφή, πριν την κατάβαση, για να αναδείξει την αίσθηση μίας Coca-Cola λίγο πριν χυθεί στο ποτήρι. Ενώ πέφτει και  η τελευταία γουλιά, οι θεατές μπορούν να ακούσουν τις ενθουσιώδεις και χαρούμενες φωνές του κόσμου που κάνει ρόλερ κόστερ, αφού η απολαυστική διαδρομή μόλις ξεκινά.

Καμπύλες

Κάνε μία ωραία διαδρομή μέσα σε μία κρύα, παγωμένη Coca-Cola. Τη στιγμή που βγαίνει το καπάκι, οι θεατές καλωσορίζονται με επιφωνήματα.

Πσσσσφτ!Οι θεατές ξεναγούνται στον  διάσημο και αναγνωρίσιμο ήχο ενός μπουκαλιού Coca-Cola, τη στιγμή που ανοίγει «Πσσσσφτ!».

Καρδιά

Το καπάκι της Coca-Cola παίρνει τη μορφή των χτύπων της καρδιάς, με τη βοήθεια της τεχνικής των  κινουμένων σχεδίων και συνοδεύεται από το τραγούδι «Nobody Like You» (Κανένα σαν εσένα) που δημιουργήθηκε από τον Francesco Yates, για τα 100 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του μπουκαλιού.

3° (Bαθμοί Κελσίου)

Στην αναζήτηση της τέλεια παγωμένης Coca-Cola, το καπάκι μετατρέπεται σε θερμόμετρο, για να επιβεβαιώνει ότι απολαμβάνεις την Coca-Cola σου στην ιδανική θερμοκρασία, δηλαδή στους  3° Κελσίου ή στους  37° Φαρενάιτ.

Στο σκοτάδι–Χαρούμενα γενέθλια.

Με τις ξεχωριστές γραμμές και το θερμό κόκκινο χρώμα στο καπάκι, μπορείς να αναγνωρίσεις το μπουκάλι της Coca-Cola ακόμη και στο σκοτάδι.

Φυσαλίδες

Ακολούθησε τις φυσαλίδες στο Ακολούθησε τις φυσαλίδες στο ταξίδι τους προς τα επάνω, τη στιγμή που ανοίγει το μπουκάλι. Το τραγούδι που ακούγεται είναι το «Nobody Like You»(Κανένα σαν εσένα) που δημιουργήθηκε από τον Francesco Yates, για τα 100 χρόνια από τη «γέννηση» του πρώτου μπουκαλιού.

Η ιστορία του σχεδιασμού

Μία επική ιστορία, για τον σχεδιασμό του γυάλινου μπουκαλιού της Coca-Cola, την οποία αφηγείται ένας μεγάλος αδερφός, στη μικρότερη αδερφή του. Το μπουκάλι, στη φαντασία του αγοριού, ταξιδεύει σε μαγικές διαδρομές και μακρινούς τόπους και μέσα από αυτή τη μοναδική διαδρομή, το μπουκάλι αποκτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, τις αναγνωρίσιμες καμπύλες του, τους μαγικούς αυλούς του, την κόκκινη κορδέλα του, πριν γεμίσει με παγωμένη

Coca-Cola  και καταλήξει στα χέρια του αγοριού. 

Φίλα την ευτυχία.

Μία ευφάνταστη ιστορία που γιορτάζει το πρώτο και διαχρονικό «φιλί» της Coca-Cola. Έχουμε όλοι δεχτεί στα χείλη μας, ανεξάρτητα από του που βρισκόμαστε και ποιοι είμαστε, αυτό το υπέροχο «φιλί» και έχουμε όλοι μοιραστεί αυτές τις στιγμές χαράς. Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που ένα μπουκάλι παγωμένης Coca-Cola ανοίγει. 

Το πιο ευτυχισμένο μπουκάλι / Ένας γενναιόδωρος κόσμος.

Αυτό το σποτάκι είναι ένα κάλεσμα προς όλους μας να μοιραζόμαστε περισσότερα. Ας σκεφτούμε λοιπόν κάποιον ή κάποια που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για μία παγωμένη Coca-Cola  και ας τη μοιραστούμε μαζί του/της.

Γεύση (Καναδάς)Γιορτάζουμε τη στιγμή που ξεκινά μία καινούρια σχέση μας, τη στιγμή που ένα μπουκάλι Coca-Cola ξεκινά τη δική του διαδρομή, για να φτάσει στα χέρια μας.  Το σποτάκι αναδεικνύει τα έντονα συναισθήματα που ζούμε, πριν από μία καινούρια σχέση, την προσμονή, τη λαχτάρα, την ικανοποίηση και εν τέλει την ευτυχία που νιώθουμε τις στιγμές που περνάμε με αγαπημένους μας ανθρώπους.