Δισεκατομμύρια ανθρώπων στη γη έχουν «φιληθεί» από το γυάλινο μπουκάλι της Coca-Cola τα τελευταία 100 χρόνια. Ελπίζουμε να είσαι ένας/μία από αυτούς/ες. Αν λοιπόν είσαι, τότε είσαι με εξαιρετική παρέα!

Η διαφημιστική καμπάνια "Kissed By", ήταν μία από τις πολλές καμπάνιες που παρουσίασε η διεθνής ομάδα του marketing  για να γιορτάσει την 100η επέτειο της «γέννησης» του πρώτου γυάλινου μπουκαλιού  Coca-Cola. Η  Marilyn Monroe, ο Elvis Presley, ο Ray Charles και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν «φιληθεί» από το αγαπημένο γύαλινο μπουκάλι, το οποίο έχει και το ίδιο γίνει σύμβολο της ποπ κουλτούρας.

Η ιδέα πίσω από την καμπάνια είναι ότι η Coca-Cola ενώνει. Η Coca-Cola  δεν κάνει διακρίσεις. Ο καθένας μπορεί να την απολαύσει.

I've kissed Elvis - Coca-Cola, Ποπ Κουλτούρα

Οι κλασικές εικόνες που χρησιμοποιούνται στη διαφημιστική εκστρατεία, αγγίζουν τόσο τον ρόλο που έχει παίξει το μπουκάλι της Coca-Cola στο να εμπνεύσει την παγκόσμια δημιουργική βιομηχανία, τον κινηματογράφο, τη μουσική, τις τέχνες όσο και τη δύναμή της να φέρνει κοντά διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους.