Ο Νίκος Κουμέττης, Πρόεδρος της Coca-Cola Company στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι πρώτος πρεσβευτής της καμπάνιας #EmpowerHer της ελληνικής ομάδας «Τhe 5050 project», που έχει ως κύριο θέμα ης την εμψύχωση γυναικών για να διεκδικούν την εξέλιξή τους, στην ιεραρχία μίας επιχείρησης.

Το «Τhe 5050 project» επιδιώκει να καθοδηγήσει τις γυναίκες, και κυρίως εκείνες που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους ή αναζητούν ήδη εργασία σε κάποια εταιρεία, για να πετύχουν τους στόχους τους και να χτίσουν μία επιτυχημένη καριέρα. Η καμπάνια #EmpowerHer έχει επίσης ως στόχο να προβάλλει εκείνους τους άνδρες leaders που υποστηρίζουν ενεργά τις γυναίκες στον εργασιακό χώρο.

Η Coca-Cola, συνεπής στις αξίες της για ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες και εταιρεία που παγκόσμια συμμετέχει σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, άμβλυνσης των αντιθέσεων στον χώρο εργασίας και κατάκτησης της ουσιαστικής ισότητας στην πράξη, χαιρετίζει αυτήν την ελληνική πρωτοβουλία, με τη συμμετοχή ενός υψηλόβαθμου στελέχους της. Ο Πρόεδρος της Coca-Cola για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη κ. Νίκος Κουμέττης, μας λέει χαρακτηριστικά: «Σε όλα τα business units μας τα 2/3 περίπου των στελεχών είναι γυναίκες. Δεν συμβαίνει αυτό σε πολλές εταιρείες. Στην Coca-Cola, υπάρχουν πολλές γυναίκες σε υψηλόβαθμες θέσεις, θέσεις διοικητικές ή τεχνικές, θέσεις στις οποίες συνήθως βλέπεις άνδρες