Ψάχνεις για την ιδανική δουλειά; Θα έλεγες ότι είσαι άνθρωπος δημιουργικός; Θέλεις να κάνεις μία δουλειά που σε εμπνέει και αξιοποιεί το ταλέντο σου;

Στο http://www.coca-colacompany.com/careers/ μπορείς να βρεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας!

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και τη δική σου αίτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και να είσαι εσύ το νέο μέλος της μεγάλης, παγκόσμιας ομάδας μας που μοιράζεται το πάθος για την καινοτομία και την υπεύθυνη ανάπτυξη.

H παγκόσμια οικογένεια της Coca-Cola, ενός οργανισμού με περισσότερα από 130 χρόνια παρουσίας, σε κάθε γωνιά της γης και 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, ίσως είναι η δική σου ευκαιρία να:

1.       Γίνεις μέρος μίας μεγάλης ιστορίας που συνεχίζεται δυναμικά, με νέα στρατηγική, μία γκάμα με πολλά, νέα προϊόντα που διευρύνεται συνεχώς-πέρα από την αγαπημένη Coca-Cola και άλλα γνωστά προϊόντα με ηγετική θέση στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά- με προϊόντα για κάθε ηλικία, κάθε ανάγκη, κάθε στιγμή της ημέρας.

2.       Συμμετέχεις σε ένα παγκόσμιο σύστημα που συνεισφέρει στη δημιουργία ενός πλανήτη βιώσιμου και ενός μέλλοντος με ευκαιρίες για όλους και όλες, σε όλες τις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

3.       Εργάζεσαι σε ένα χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, που προάγει τις ίσες ευκαιρίες, εκτιμά τις διαφορετικές απόψεις και τοποθετεί πάντοτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.

4.       Κάνεις… refresh το σώμα, τις καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων που μας επιλέγουν, να προσφέρουμε χαρά, την ίδια… φρεσκάδα και το ίδιο κέφι αναζητούμε και στους δικούς μας ανθρώπους!

Είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο, η Coca-Cola εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της, εξελίσσει συνεχώς τους ανθρώπους της. 

Μπορείς επίσης να βρεις όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον στο https://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/

Καλή επιτυχία!