Μήπως είσαι vegan ή χορτοφάγος; Μήπως πάλι ενδιαφέρεσαι για μία πιο υγιεινή, αλλά εξίσου νόστιμη διατροφή ή μήπως απλώς δεν προλαβαίνεις και θέλεις ένα πλούσιο σε θρεπτική αξία ρόφημα, για να πάρεις δυνάμεις  και να συνεχίσεις το βαρύ πρόγραμμα της ημέρας σου;

Τι; Όλα αυτά μαζί;

Δεν έχεις παρά να βάλλεις το ΑdeZ στην καθημερινότητά σου.

H πρόσφατη παρουσίαση του AdeZ στην Ελλάδα, σηματοδοτεί την είσοδό της

Coca- Cola στην κατηγορία των ροφημάτων φυτικής προέλευσης με θρεπτικές ιδιότητες.

Συνεπής στη νέα της στρατηγική, η Coca-Cola μεταμορφώνεται σε μία total beverage εταιρεία, επεκτείνοντας το προιοντικό της χαρτοφυλάκιο με προϊόντα, πέραν των αναψυκτικών, που ανταποκρίνονται ακριβώς στις σύγχρονες ανάγκες και επιθυμίες της νέας γενιάς των καταναλωτών και προσφέρουν περισσότερες επιλογές, κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε lifestyle.

Το ΑdeZ, χωρίς λακτόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από στέβια,  περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα από έξι ροφήματα, με βάση το Αμύγδαλο,τη Καρύδα και τη Σόγια.

Εσένα, ποιο AdeZ σου πάει καλύτερα;

Το AdeZ διατίθενται στις ακόλουθες πλούσιες γεύσεις: ρόφηματα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας, ρόφημα αμυγδάλου με χυμό μάνγκο και passion fruit, ρόφημα βρώμης με φράουλα και μπανάνα και ρόφημα σόγιας με χυμό μήλου.

Συνεπής ταυτόχρονα και με την παγκόσμια δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος, το AdeZ συσκευάζεται σε ένα πρωτοποριακό 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι (PlantBottle™), φτιαγμένο κατά 30% από φυτικά υλικά.

Το AdeZ απελευθερώνει τη δύναμη των φυτών και τη μετατρέπει σε ένα ιδανικό ρόφημα. Τα ροφήματα φυτικής προέλευσης είναι μία ανερχόμενη κατηγορία, ιδιαίτερα δημοφιλής στη νέα γενιά των «ανήσυχων» καταναλωτών που αναζητούν μία γρήγορη και υγιεινή λύση για τις καθημερινές διατροφικές τους ανάγκες, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, στο πρωινό  ή στο διάλειμμά, για το απαραίτητο reboot.

Το AdeZ (προφέρεται «α-ντεζ») συνδυάζει τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων με τους χυμούς των φρούτων, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία και δημιουργεί ένα θρεπτικό, πλούσιο και γευστικό ρόφημα, που απαντά ακριβώς σε αυτήν την ανάγκη και «βάζει» την Coca-Cola σε μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη κατηγορία.

Όποιος και αν είναι ο τρόπος ζωής σου, η Coca-Cola  σού γνωρίζει το АdeZ και αποκαλύπτει πως μπορεί η πρωτεΐνη φυτικής προέλευσης να σε γεμίσει σούπερ ενέργεια!

Adez - poster