Το “Be a #Girlboss” workshop έρχεται στο ΔΑΪΣ από την MeXOXO στο πλαίσιο του προγράμματος Counting Stars που, με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, έχει εκπαιδεύσει, στην επιχειρηματική κουλτούρα, περισσότερες από 1.500 γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, από το 2015.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα, γυναίκες #Girlboss καλούνται να έρθουν με τα επιχειρηματικά τους όνειρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι και μέσα από βιωματική εκπαίδευση και παραδείγματα επιχειρηματικής επιτυχίας να εμπνευστούν και να υιοθετήσουν την #Girlboss στάση ζωής και δράσης.

#Girlboss σημαίνει να έχεις ένα σύστημα για να ξεπερνάς τους φόβους σου, να έχεις σωματική ενέργεια ώστε να ανταποκρίνεσαι στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις, να χρησιμοποιείς τη δύναμη των social media γρήγορα και αποτελεσματικά, να αποκτήσεις τεχνικές που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Στο «Be a #Girlboss» workshop θα βρείτε τα παρακάτω sessions:

  1. Breaking Your Glass Ceilings, από την Ελπίδα Κόκκοτα, Founder & CEO της MeXOXO
  2. Design Thinking-Ideation & Business Model Canvas, από τον Steve Πουλίδη, MeXOXO 
  3. How to be a Uniquecorn & Uniquecorn Challenge από τη Δρ. Νατάσα Χρίστου, PhD 

Η Σίσσυ Ηλιοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας για την Coca-Cola Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, θα είναι επίσης ανάμεσα στους τιμώμενους ομιλητές, ενώ η ομιλία της θα έχει θέμα «Leading in the Corporate World» . Στη σκήνή του “Be a #GirlBoss” θα βρεθεί και ο Περικλής Κονδυλάτος, fashion designer μαζί με την Ραμόνα Βλαντή, για να μιλήσουν για το θέμα «Dress for Success». Τέλος, ο Γιάννης Τσάκαλος, Marketing Electra Group, θα μιλήσει σχετικά με το θέμα «#Believe: Η πίστη στην θέληση και το όνειρο είναι η δύναμή σου».

Η MeXOXO είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2013 και υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στην Ελλάδα, και σε ακόμη οκτώ  χώρες, μέσω εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα την επιχειρηματικότητα. Μέχρι στιγμής, έχει υποστηρίξει ενεργά 3.216 γυναίκες, μέσω διαδραστικών workshops και 1:1 mentoring μαθημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η MeXOXO υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, όπως το Counting Stars στο πλαίσιο του οποίου γίνεται το “Be a #Girlboss” workshop, με στόχο την ενίσχυση της γυναίκειας επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα, πάντα με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation.

Το Counting Stars εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola που στοχεύει στη στήριξη των νέων και των γυναικών της χώρας μας, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται.

Το workshop υλοποιείται με την αποκλειστική υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, με αρωγό την Αpson και χορηγό φιλοξενίας τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Κάντε εγγραφή εδώ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και με την ολοκλήρωση, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μη το χάσετε!