Έχουμε πολλά να σας πούμε! Θέλετε να μάθετε τις πιο hot τελευταίες ειδήσεις μας; Γίνονται τόσα πολλά στην Coca-Cola, σε όλον τον κόσμο, που μερικές φορές είναι δύσκολο να τα παρακολουθούμε ακόμη και εμείς.

To 2019 είναι μία χρονιά γεμάτη μεγάλα νέα για την Coca-Cola. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τα καινούρια μας προϊόντα, τη συνεργασία μας με τα Costa Coffee και το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς απορρίμματα.

1. Είναι τόσα πολλά αυτά που κάνουμε, πέρα από την Coca-Cola

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να αναφέρουμε -ακριβώς για την περίπτωση που δεν το γνωρίζατε- ότι το 2019 για εμάς σημαίνει πολύ περισσότερα από τη γνώριμη, αγαπημένη Coca-Cola.

Η γκάμα των ποτών μας έχει εμπλουτιστεί με μία σειρά άλλων ανθρακούχων και μη ποτών που προορίζονται για κάθε στιγμή της ημέρας σας, για κάθε ηλικία, από νερά και χυμούς, μέχρι ποτά για εκείνους που αθλούνται, καλύπτοντας κάθε επιθυμία, από την feel-good αίσθηση του fuzetea, μέχρι την εξωτική γεύση του Adez.

…και έρχονται και άλλα!

2. Έχουμε επιλογές για λίγη ή καθόλου ζάχαρη σχεδόν για όλα μας τα προϊόντα

Είμαστε αποφασισμένοι να σας δίνουμε πολλές επιλογές, είτε με ζάχαρη είτε χωρίς ζάχαρη. Τα τελευταία δύο χρόνια επενδύουμε σημαντικά στη δημιουργία νέων συνταγών, με λίγη ή καθόλου ζάχαρη, ενώ όλα τα ανθρακούχα ποτά μας έχουν ήδη μια επιλογή χωρίς ζάχαρη.

Επίσης, συνεχίζουμε την αποστολή μας  να βελτιώνουμε διαρκώς τις συνταγές μας με τη χρήση του γλυκαντικού από το φυτό Στέβια.

3.  Νέα σειρά φυτικών ροφημάτων που θα αγαπήσετε

Δοκιμάσατε το Adez, τη νέα μας σειρά φυτικών ροφημάτων; Στην πατρίδα του, την Αργεντινή, το Adez σημαίνει «τροφή από σπόρους» και είναι 100% κατάλληλο για χρήση από vegans. Το Adez είναι αναζωογονητικό, γευστικότατο, δίνει ενέργεια για όλη την ημέρα και προσφέρεται σε τρεις γεύσεις: Aμύγδαλο, Βρώμη και Καρύδα. Ενώ παράλληλα, θα το βρείτε και σε συσκευασίες on-the-go σε τρεις ακόμη γεύσεις: Καρύδα με μούρο, Αμύγδαλο με μάνγκο και passion fruit και Βρώμη με φράουλα και μπανάνα.

4. Μην μπερδευτείτε· η  Coca-Cola Regular θα είναι πάντα μαζί μας

Η Coca-Cola Αυθεντική Γεύση είναι μαζί μας περισσότερα από 130 χρόνια και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί για πολύ καιρό ακόμη. Σήμερα, έχουμε περισσότερους λόγους από ποτέ να είμαστε περήφανοι για την εκπληκτική σειρά μας χωρίς ζάχαρη, αλλά οι λάτρεις του εμβληματικού μας αναψυκτικού δε χρειάζεται να ανησυχούν. Η Coca-Cola είναι εδώ για να μείνει.

5. Κάλεσμα σε όλους τους λάτρεις του καφέ

Το 2018 μπήκαμε για τα καλά στην αγορά του καφέ, με την εξαγορά της αλυσίδας καφέ «Costa Coffee». Όπως είπε ο CEO της The Coca-Cola Company,  James Quincey, η συνεργασία με την Costa μάς προσφέρει μια «πλατφόρμα που περιλαμβάνει μία μεγάλη προμηθευτική αλυσίδα στην αγορά του καφέ, ένα παγκοσμίου φήμης καφεκοπτείο, μια ισχυρή παρουσία στη λιανική και ένα ολόκληρο σύστημα εμπορικής διάθεσης». Πράγματι, συναρπαστικά νέα για τους λάτρεις του καφέ.

6. Μέχρι το 2030, για κάθε συσκευασία που πουλάμε, θα συλλέγουμε και θα ανακυκλώνουμε ένα άλλο

Γι' αυτό βοηθάμε τις τοπικές κοινότητες να κάνουν την ανακύκλωση μία πιο εύκολη υπόθεση. Παράλληλα, έχουμε βάλει στόχο να μειώσουμε τη χρήση του πλαστικού στις δικές μας συσκευασίες - στόχος που αποτελεί μέρος του προγράμματος μας «Για έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα». Δουλεύουμε πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να είμαστε σε θέση να πούμε,  μέχρι το 2030, ότι για κάθε κουτί ή μπουκάλι που πουλάμε, θα συλλέξουμε και θα ανακυκλώσουμε ένα άλλο, ακόμη και αν δεν ανήκει στη δική μας εταιρεία.

world-without-waste.jpg

 

7. Επιστρέψαμε περισσότερο από $1 δις. σε διάφορες κοινότητες σε όλον τον κόσμο

Από το 1984 και κάθε χρόνο, το Ίδρυμα της Coca-Cola (Τhe Coca-Cola Foundation) - ο φιλανθρωπικός μας βραχίονας - στοχεύει στο να αποδίδει τουλάχιστον 1% του λειτουργικού εισοδήματός μας από το προηγούμενο έτος σε αξιόλογες δράσεις στις 200 χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Σήμερα, στο 35ο έτος του, το Ίδρυμα δημιούργησε ένα σημαντικό ορόσημο έχοντας προσφέρει περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι! Έρχονται ακόμη περισσότερα αυτήν τη χρονιά!